Odštampajte ovu stranicu

V.d. direktora EPS u "seči" struje

22. novembar 2013. 07:24:46 Pročitano 2715 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Vršilac dužnosti generalnog direktora Elektroprivrede Srbije (EPS) Aleksandar Obradović danas je u Kraljevu sa monterima Elektrosrbije učestvovao u akciji isključenja struje jednom preduzeću u tom gradu koje ima veliki dug, saopšteno je iz tog javnog preduzeća.

 

Obradović je poručio da nema zaštićenih dužnika i da "to što su prethodne vlade i prethodna rukovodstva EPS tolerisala rasipanje državne imovine kroz neplaćanje struje nije izgovor da tako može da se nastavi i u budućnosti".

- Za svaki neplaćeni račun primenićemo zakonske mere - najavio je on.

Obradović je razgovarao sa nekoliko elektromontera o tome šta im se događa na terenu kada krenu u isključenja, i interesovalo ga je da li im policija pruža asistenciju, kao i da li se pre isključenja pravilno predstavljaju i legitimišu.

Zaključeno je da bi najbolje bilo da se tim radnicima omogući status službenih lica.

- EPS će uvek stati uz svoje zaposlene i omogućiti im da rade neometano, jer koleginice i kolege moraju da se osećaju zaštićeno. Bio sam zgrožen fizičkim napadima na montere koji su građani ove zemlje, imaju porodice i rade svoj posao - istakao je Obradović.

Izvor: Blic.rs

CEPS

Ceps.rs - Informisanje i edukacija potrošača Srbije, kao i želja da se kroz zaštitu prava potrošača od pasivnog konzumera stvori aktivni potrošač svestan svojih prava.

Adresa sajta www.ceps.rs

Najnovije od CEPS