Odštampajte ovu stranicu

Račun u blokadi, „Flaj flaj trevel” i dalje prodaje karte

11. maj 2018. 10:39:21 Pročitano 1258 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Turistička agencija, koja je pre mesec dana promenila ime u „Kofer turs”, dužna 83 miliona dinara. – Oštećeni putnici trebalo bi da se jave turističkoj inspekciji, savetuju iz „Jute”.

Račun kompanije „Flaj flaj trevel”, koja je pre tačno mesec dana promenila ime u „Kofer turs”, u blokadi je već 28 dana, ali i dalje prodaje avio-karte i turističke aranžmane i reklamira se kao jedna od najuspešnijih u jugoistočnoj Evropi. Ova kompanija, koja nije članica Nacionalne asocijacije turističkih agencija „Juta”, prema podacima iz pretrage dužnika u prinudnoj naplati, koje objavljuje Narodna banka Srbije, dužna je 83 miliona dinara.

Prethodnih dana „Juti” su se obratili putnici koji nisu uspeli da iskoriste avionske karte kupljenje u ovoj agenciji, a u ovoj asocijaciji kažu da se plaše da bi uoči turističke sezone ovo ponovo moglo da baci senku na turističku branšu i donese probleme onima koji su koristili usluge „Flaj flaj trevela”.

U međuvremenu je reagovala i turistička inspekcija koja je, kako kažu, dobila dve primedbe na rad ove agencije, koje su se odnosile na avio-karte i koje je rešila. Oni su potvrdili da je u toku preventivna kontrola u ovoj turističkoj agenciji.

Izvor: Politika.rs

Neda Spasić

Najnovije od Neda Spasić