Odštampajte ovu stranicu

Beogradski savetodavni centar

30. oktobar 2021. 12:00:00 Pročitano 1757 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Centar potrošača Srbije (CEPS) je i ove 2021. godine nastavio aktivno sa zaštitom potrošača kroz svoj novi projekat pod nazivom “Beogradski savetodavni centar”, pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine turizma I telekomunikacija. Projekat je počeo dana 29. 10. 2021. god. i traje do 29. 08. 2022. godine.

Opšti cilj programa jeste kao i do sada, da unapredi zaštitu potrošača u Republici Srbiji u skladu sa evropskim standardima i praksama, podigne je na viši nivo, a time ispuni i ciljeve propisane zakonom i  Sporazumom o stabilizaciji i pridruživanju sa EU.

Visok nivo zaštite potrošača se ne može ostvariti bez učešća informisanih i aktivnih potrošača. Da bi se potrošači ojačali i bili aktivni, moraju imati pristup jasnim, pouzdanim i razumljivim informacijama i savetima. Sve projektne aktivnosti imaju zajednički cilj - da poboljšaju položaj potrošača na tržištu.

CEPS

Ceps.rs - Informisanje i edukacija potrošača Srbije, kao i želja da se kroz zaštitu prava potrošača od pasivnog konzumera stvori aktivni potrošač svestan svojih prava.

Adresa sajta www.ceps.rs

Najnovije od CEPS