Odštampajte ovu stranicu

U Privrednoj komori Srbije održan je okrugli sto na temu "Šta je zdrava hara u Srbiji”

20. oktobar 2017. 10:48:46 Pročitano 2114 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Dana 16. Oktobra 2017. godine povodom Svedskog dana zdrave hrane u Privrednoj komori Srbije održan je okrugli sto na temu "Šta je zdrava hara u Srbiji", u organizaciji magazina "Diplomacy&Commerce" na kojem su govorili domaći stručnjaci iz različitih oblasti i delatnosti proizvodnje, distribucije i sertifikacije hrane.

Učesnici oruglog stola bili su Slavoljub Stanojević, vd. direktora direkcije za Nacionalne referentne laboratorije, Aleksandar Bogunović, zamenik direktora sektora za poljoprivredu, Privredna komora Srbije, Mirjana Jovašević, direktorka korporativnih komunikacija, Delhaize Srbija, Milica Stefanović, senior PR i menadžerka za komunikacije, Coca-Cola kompanija/Predsednica odbora za hranu i poljoprivredu Saveta stranih investitora i Dragana Šiljegović Filipović, nutricionista.

Moderator okruglog stola, Ruža Ristanović, direktorka magazina “Diplomacy&Commerce“, sa učesnicima diskusije govorila je o edukaciji potrošača, o tome šta je zdrav izbor hrane, regulativama u ovoj oblasti, ulogama maloprodanih lanaca u edukaciji javnosti o zdravoj hrani, koliko je važno čitati deklaracije, koja hrana je bezbedna a kakve namirnice se na tržištu nude...

Navedenom skupu, ispred Centra potrošača Srbije, prisustvovale su Maja Anokić i Jelena Vukašinov.

CEPS

Ceps.rs - Informisanje i edukacija potrošača Srbije, kao i želja da se kroz zaštitu prava potrošača od pasivnog konzumera stvori aktivni potrošač svestan svojih prava.

Adresa sajta www.ceps.rs

Najnovije od CEPS