Odštampajte ovu stranicu

POGLEDAJTE: Evo šta ćete sve i po kojim cenama moći da kupite u Lidlu

09. oktobar 2018. 15:13:08 Pročitano 2223 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Reporteri "Novosti" zavirili su u jedan od 16 objekata koji 11. oktobra otvaraju vrata kupcima u Srbiji. REPORTERI "Novosti" zavirili su dva dana pre otvaranja u jednu "Lidovu" prodavnicu. Uglacani objekat sa prepunim rafovima čeka na prve kupce. Iako nisu istaknute cene, već se priča da će kupcima ponuditi neuobičajeno niske cene.

Tako, na primer, čokolada od 100 grama prodavaće se po ceni od 44 dinara, dinar više, odnosno 45, koštaće konzerva piva, za kilogram mesa trebalo bi izdvojiti 300 dinara...

U četvrtak 11.oktobra, tačno u osam sati ujutru, vrata otvara 16 prodajnih objekata u 12 gradova Srbije. Građani Beograda, Bora, Zrenjanina, Kragujevca, Leskovca, Niša, Novog Sada, Smedereva, Sombora, Subotice, Užica i Šapca prvi će imati priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine koje donosi prvi savremeni diskont u Srbiji.

Otvaranje završenih prodavnica u drugim gradovima će uslediti od novembra i nastaviti se u narednim mesecima, s obzirom na to da Lidl Srbija najavljuje dalje širenje maloprodajne mreže.

„Spremni smo za otvaranje i uzbuđeni što ćemo sledeće nedelje moći da uslužimo potrošače. Verujemo da ćemo zadobiti njihovo poverenje kroz pažljivo odabran asortiman proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i ponudu jedinstvenih Lidl brendova koji im do sada nisu bili dostupni u Srbiji. Ovom prilikom ih srdačno pozivamo da od 11. oktobra posete svoj Lidl i uvere se zašto je kupovina u Lidlu jednostavna, bolja i povoljnija“, rekla je rukovodilac korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Lidl je za potrošače u Srbiji pripremio pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda, a na policama prvog savremenog diskonta će se naći jedinstveni Lidl brendovi, ali i proizvodi domaćih dobavljača.

Lidl je više od maloprodavca hrane i posebno ga izdvajaju vremenski ograničene akcijske ponude neprehrambenih proizvoda koje se svake nedelje menjaju, pa će u prodavnicama moći da se pronađu i proizvodi kao što su mali kućni aparati, tekstil, igračke, alati, kućni dekor, oprema za baštovanstvo i još mnogo toga.

Izvor: Novosti.rs

Neda Dimitrijević

Najnovije od Neda Dimitrijević